Κυκλική Κυκνος

Η κυκλική σκάλα Κύκνος, ένα διαχρονικό μοντέλο της interSCALA, παραμένει μια πολύ δημοφιλής επιλογή. Βασικός λόγος αυτής της διαχρονικότητας είναι γιατί καλύπτει τις επιλογές μιας μεγάλης μερίδας κόσμου, διαθέτοντας τεράστια  ποικιλία κάγκελων και διατομών κουπαστής, ανάμεσα στα οποία μπορεί κανείς να επιλέξει, καθώς και νέα σχέδια κάγκελων και κουπαστών που βγάζει κατά καιρούς το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας.

Ανάλογα με τον τύπο του κάγκελου, της κουπαστής, την επεξεργασία και τις αποχρώσεις, η σκάλα Κύκνος διαθέτει τη δυνατότητα για μια μεγάλη γκάμα μεταμορφώσεων.

 

Τεχνικά στοιχεία:

Ξύλινη κυκλική σκάλα εσωτερικού χώρου, κρυφός μεταλλικός άξονας επενδυμένος με ξύλο, σκαλοπάτια από μασίφ αντικολλητή ξυλεία σε πάχος 40-50-60mm, με ξύλινο τακάκι στήριξης, κορμός επενδυμένος με ξύλο, παπάδες-ορθοστάτες τετράγωνης διατομής 8×8 ή 9×9, κάγκελα διαφόρων διατομών στρογγυλών και τετράγωνων και ξύλινες κουπαστές σε φάρδος που να ταιριάζει με τις διατομές των πατημάτων και των ξύλινων κάγκελων και παπάδων. Οι βίδες καλύπτονται με τις ανάλογες τάπες κάλυψης σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με το ύφος της σκάλας.

Κατόψεις: σκάλα για κυκλικό ή τετράγωνο άνοιγμα, σκάλα για πατάρι

Διάμετρος: η διάμετρος του ανοίγματος θα πρέπει ιδανικά να είναι πάνω από 120cm

Ξυλείες: ιρόκο, δρυς, teak, wenge, ντουσιέ, οξιά μασίφ και μασίφ σύνθετη

Πλατύσκαλο: κυκλικό, τριγωνικό, έξτρα

Μοντέλο κάγκελου:  επιλέγετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία

Διατομή κουπαστής: επιλέγετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία

SHARE

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Κυκλική Κυκνος”

Your email address will not be published. Required fields are marked *