iTem Unique

Έπιπλα

Τα έπιπλα iTem Unique είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξυλεία, με μοναδικό μοντέρνο σχεδιασμό. Περιλαμβάνουν Τραπέζι με τέσσερις καρέκλες, διθέσιο καναπέ που ανοίγει και γίνεται διπλό κρεβάτι, διπλό κρεβάτι που περιέχει αποθηκευτικό χώρο και στρώμα Royal mat, δύο κομοδίνα, τραπεζάκι στα πόδια του κρεβατιού, ντουλάπι δαπέδου και αναρτώμενο ράφι. Προσφέρονται σε ξυλεία Δρυς ή σε ξυλεία Οξιά.

Σετ τραπεζαρίας

Τραπέζι με τέσσερις καρέκλες, με μοναδικό σχεδιασμό από μασίφ ξυλεία, στο φυσικό χρώμα του ξύλου. Το σετ χαρακτηρίζει η αίσθηση του χειροποίητου επίπλου, που αποδίδει το άψογο φινίρισμα στο χέρι, από έμπειρους τεχνίτες.

Σετ τραπεζαρίας

Τραπέζι με τέσσερις καρέκλες, με μοναδικό σχεδιασμό από μασίφ ξυλεία, στο φυσικό χρώμα του ξύλου. Το σετ χαρακτηρίζει η αίσθηση του χειροποίητου επίπλου, που αποδίδει το άψογο φινίρισμα στο χέρι, από έμπειρους τεχνίτες.

Καρέκλα

Καρέκλα από μασίφ ξυλεία, στο φυσικό χρώμα του ξύλου. Μοντέρνα λιτή γραμμή και ελαφρές καμπύλες σε συνδυασμό με την κλασσική αξία του ξύλου. Άνετο κάθισμα με εξαιρετική εργονομία, που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Καρέκλες

Καρέκλες από μασίφ ξυλεία, σε καρυδί χρώμα. Μοντέρνα λιτή γραμμή και ελαφρές καμπύλες σε συνδυασμό με την κλασσική αξία του ξύλου. Άνετο κάθισμα με εξαιρετική εργονομία, που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Σετ κρεβατοκάμαρας

Σετ κρεβατοκάμαρας από μασίφ ξυλεία, στο φυσικό χρώμα του ξύλου. Περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι με στρώμα Royal mat, δύο κομοδίνα, τραπεζάκι στα πόδια του κρεβατιού, ντουλάπι δαπέδου και αναρτώμενο ράφι. Εξ ολοκλήρου από μασίφ φυσική ξυλεία, χωρίς χρήση μοριοσανίδων ή άλλων τεχνητών απομιμήσεων ξύλου. Σε μοντέρνα γραμμή που αναδεικνύει την ομορφιά του ξύλου.

ΣΕΤ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ

Σετ κρεβατοκάμαρας από μασίφ ξυλεία, σε καρυδί χρώμα. Περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι με στρώμα Royal mat, δύο κομοδίνα, τραπεζάκι στα πόδια του κρεβατιού, ντουλάπι δαπέδου και αναρτώμενο ράφι. Εξ ολοκλήρου από μασίφ φυσική ξυλεία, χωρίς χρήση μοριοσανίδων ή άλλων τεχνητών απομιμήσεων ξύλου. Σε μοντέρνα γραμμή που αναδεικνύει την ομορφιά του ξύλου.

Αποθηκευτικός χώρος στο κρεβάτι

Πάντοτε με γνώμονα την μέγιστη αξιοποίηση των πόρων, το κρεβάτι κρύβει στο εσωτερικό του μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, για να τον χρησιμοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Ένα ζευγάρι εμβόλων σας επιτρέπει να ανασηκώσετε εύκολα και χωρίς προσπάθεια το στρώμα με την βάση του, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση σ’ αυτόν.

Με προσοχή στην λεπτομέρεια

Τα έπιπλα της iTem Unique, που περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό του iHouse, είναι προσεγμένα στην κάθε τους λεπτομέρεια. Έμπειροι τεχνίτες φινίρουν κάθε κομμάτι σαν να επρόκειται για ένα μικρό έργο τέχνης. Ακόμα και οι μικρές ατέλειες των ξύλων, αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να μετατρέψουν το κάθε έπιπλο σε μοναδική δημιουργία.

Αναδιπλούμενος καναπές

Ο διθέσιος καναπές, κατασκευασμένος επίσης από μασίφ ξυλεία, θα σας προσφέρει αμέτρητες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Και φυσικά, όποτε θέλετε, με μια απλή κίνηση μπορεί να μετατραπεί σε διπλό κρεβάτι!

Αναδιπλούμενος καναπές

Ο διθέσιος καναπές, σε πλήρη ανάπτυξη γίνεται ένα άνετο διπλό κρεβάτι. Διπλώνει και ανοίγει πολύ έυκολα, με μια απλή κίνηση, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι ειδικά μελετημένος ώστε να προσφέρει την μέγιστη εργονομία και άνεση, τόσο με την μορφή του διθέσιου καναπέ, όσο και ως διπλό κρεβάτι.

Έπιπλα μπάνιου

Η iTem Unique αλλάζει τα δεδομένα της δόμησης, και στο μπάνιο. Καταρρίπτει της προκαταλήψεις που θέλουν το ξύλο ευαίσθητο στην υγρασία και ακατάλληλο για παρεμφερείς χρήσεις. Με την κατάλληλη ξυλεία και το σωστό φινίρισμα, η iHouse τολμά, όχι μόνο να ντύσει τους τοίχους και τα δάπεδα με φυσικό ξύλο, αλλά και να σχεδιάσει μια σειρά επίπλων μπάνιου με βασικό υλικό το ξύλο. Έτσι και το μπάνιο, ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία iHouse, για να σας χαρίσει την ομορφιά, την πολυτέλεια και την ζεστασιά, όπως όλοι οι υπόλοιποι χώροι.

Ντουζιέρα

Ντουζιέρα με σύστημα τεχνητής βροχής. Επένδυση περιμετρικών τοίχων από ξυλεία Teak, και κρυστάλλινο διαχωριστικό. Βάση από πορσελάνη ή εναλλακτικά ανοξείδωτη βάση με ξύλινη σκάρα Teak.

Πλήρες σετ Μπάνιου

Πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο που περιλαμβάνει κρεμαστό κάθισμα τουαλέτας με καπάκι soft close, πιγκάλ και εντοιχιζόμενο καζανάκι, διπλό καθρέπτη (κανονικό – παραβολικό), νιπτήρα και βρύση, πάγκο για τις πετσέτες, ραφάκι με θήκη για το σαπούνι και ποτήρι για τις οδοντόβουρτσες και σαπουνοδιανομέα.

Σετ μπάνιου με ευθείες γραμμές

Η πρώτη πρόταση της iHouse για το μπάνιο, περιλαμβάνει καθρέπτη διπλό (κανονικό και παραβολικό), με ορθογώνιο πλαίσιο, ράφια για τις πετσέτες και για το σαπούνι με ευθείες γραμμές και νιπτήρα εξ’ ολοκλήρου ξύλινο με ίσιες γραμμές και σκαλιστή γούρνα. Κατασκευάζεται από ξυλεία Δρυς και Teak. Στην φωτογραφία εμφανίζεται το σετ με δρύινη ξυλεία.

Διπλός καθρέπτης

Ο καθρέπτης του μπάνιου, σε ορθογώνιο ή σε ωοειδές σχήμα, διαθέτει ξύλινο πλαίσιο που ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπη στοιχεία. Έχει δύο καθρέπτες εκ των οποίων ο μεγάλος είναι κανονικός και ο μικρότερος παραβολικός ώστε να μεγεθύνει την εικόνα.

Σετ μπάνιου με καμπύλες γραμμές

Η δεύτερη πρόταση της iHouse για το μπάνιο, περιλαμβάνει καθρέπτη διπλό (κανονικό και παραβολικό), με ωοειδές πλαίσιο, ράφια για τις πετσέτες και για το σαπούνι με καμπύλες γραμμές και νιπτήρα πορσελάνης που εδράζεται σε ξύλινη καμπύλη βάση. Κατασκευάζεται από ξυλεία Δρυς και Teak. Στην φωτογραφία εμφανίζεται το σετ με ξυλεία Teak.

Νιπτήρας και ράφι για πετσέτες, με καμπύλες γραμμές

Η κυματοειδής μορφή στην κάτω επιφάνεια του ραφιού και στην βάση του νιπτήρα πορσελάνης, σπάνε την μονοτονία των ευθειών και χαρίζουν στο μπάνιο σας μια πιο παιχνιδιάρικη όψη.