ανακαλυψτε

ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ

Τεχνολογία, Ποιότητα και Αισθητική είναι οι τρεις βασικοί πυλώνες που στηρίζουν την επιλογή σας.

Τα ξύλινα παντζούρια της interSCALA για παράθυρα & μπαλκονόπορτες, προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων (ίσια με εγκοπές ή μικρά ανοίγματα σε διάφορα σχήματα, ραμποτέ, σταθερό ή κινητό φυλλαράκι, ταμπλαδωτά, τύπου ΖΗΤΑ ή ΞΙ κλπ) και διατομών ώστε να ταιριάζουν με την εξωτερική αρχιτεκτονική του κτιρίου σας, ακολουθώντας υψηλά στάνταρτ ασφάλειας και αντοχής.  

Ξυλεία: Dark Red Meranti Α ποιότητας, Niangon A ποιότητας, Ιρόκο Αφρικής, Teak, Κόντρα Πλακέ θαλάσσης

 

Κάσα: Η διατομή της εξαρτάται από το μοντέλο του πατζουριού που θα επιλεχθεί, τον τρόπο ανοίγματος (στις 90 ή στις 180 μοίρες), εάν θέλουμε να τοποθετηθεί κουνουπιέρα τώρα ή στο μέλλον και τέλος από την αισθητική που θέλουμε να δώσουμε στην εξωτερική όψη του κτιρίου μας. Η στάνταρ κάσα μας είναι μασίφ τρικολλητή σε διατομή 56mm-68mmΧ82mm που μπορεί να τοποθετηθεί  απευθείας επάνω στην κάσα του υαλοστασίου ή σε κάποια απόσταση ώστε να δημιουργηθεί μία πατούρα για την τοποθέτηση της κουνουπιέρας με τρόπο που να καλύπτεται και να μη φαίνεται από έξω.

 

Φύλλο: Διατομής 30-40mmΧ70mm ανάλογα το μοντέλο του πατζουριού που θα επιλεχθεί ή Κόντρα Πλακέ θαλάσσης  Α ποιότητας, πάχους 30mm ή 40mm για τα ίσια ή ραμποτέ παντζούρια.

 

Μηχανισμοί  παντζουριών: Επιλέγονται ανάλογα με το πάχος της τοιχοποιίας (του λαμπά), τον αριθμό των φύλλων, τον τρόπο ανοίγματος (90 ή 180 μοίρες), όπως επίσης και την αρχιτεκτονική του κτιρίου.

 

Ειδικά τεμάχια: Η τοπική αρχιτεκτονική της κάθε περιοχής της χώρας μας, δημιουργεί σε πολλές περιπτώσεις την ανάγκη κατασκευής ειδικών τεμαχίων για την ολοκλήρωση της πρότασης τεχνικά αλλά και αισθητικά. Περιοχές όπως η  Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία και κάποιες περιοχές της Πελοποννήσου αλλά και κάποια νησιά όπως  π.χ. Δωδεκάνησα, Ύδρα &  Σπέτσες, τα νησιά του Ιονίου, απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή και στη θέση τοποθέτησης του παντζουριού, ώστε  να διατηρείται ο παραδοσιακός τους χαρακτήρας.  Στην interSCALA διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία ώστε να κατασκευάσουμε με ακρίβεια και σεβασμό τα ειδικά τεμάχια, σύμφωνα με τις εντολές της παράδοσης. 

 

Σχημα

τροποσ ανοιγματοσ

μοντελα