Επενδύσεις σκαλών & Κλιμακοστάσια

 

Η επένδυση με τη μέθοδο της interSCALA διασφαλίζει τη βέλτιστη γραμμή ανάβασης μετά τη διόρθωση που επιτυγχάνεται με την αποτύπωση των μπετονένιων ή των μεταλλικών σκαλοπατιών και την επεξεργασία των δεδομένων σε σχεδιαστικό πρόγραμμα.

Εξειδικευμένο προσωπικό κάνει τις λεπτομερείς μετρήσεις και μεταφέρει τα στοιχεία σε υπολογιστή. Στη συνέχεια, γίνεται επεξεργασία ώστε να διορθωθεί το πάτημα, το ρίχτι και ο αριθμός των πατημάτων και να προκύψει η καλύτερη δυνατή γραμμή ανάβασης. Το ύψος του ριχτιού πρέπει να είναι όμοιο σε όλο το ανάπτυγμα της σκάλας, όπως και το βάθος του κάθε πατήματος στη γραμμή ανάβασης θα πρέπει να είναι ίδιο σε κάθε πάτημα της σκάλας.

Α. Επένδυση κλασική

Επένδυση με γλώσσα στις ελεύθερες πλευρές και σοβατεπί στις επαφές με την τοιχοποιία.

Β. Επένδυση elegance

Επένδυση χωρίς γλώσσα στις ελεύθερες πλευρές, με σοβατεπί στις επαφές με την τοιχοποιία.

Γ. Επένδυση elegance plus

Επένδυση χωρίς γλώσσα και με αρνητική κλήση στην ένωση πατήματος με ρίχτι, με σοβατεπί στις επαφές με την τοιχοποιία.

 

Τεχνικά στοιχεία

Ξύλινη επένδυση τσιμεντένιας σκάλας με πατήματα από μασίφ αντικολλητή ξυλεία της επιλογής σας, πάχους 42mm και μασίφ ξύλινο ρίχτι πάχους 20mm ενώ έχετε επιλογή και να μην υπάρχει ρίχτι. Τα πατήματα της σκάλας μετά την τοποθέτηση δημιουργούν ή όχι -ανάλογα με την επιλογή σας- επικάλυψη, βγάζοντας μπροστινή γλώσσα. Στην επαφή με την τοιχοποιία τοποθετείται σοβατεπί για να καλυφθούν οι ατέλειες του τοίχου. Στα τελειώματα των ριχτιών τοποθετείται μορφοποιημένο ξύλινο κορδόνι.

Ξυλείες: πεύκο, οξιά, δρυς

SHARE

Καγκελα

Κουπαστές

Παπάδες