ανακαλυψτε

τα ρολα μας

Ξύλινα ρολά βρίσκουμε τοποθετημένα σε πολλά νεοκλασικά κτίρια στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Έχουν υψηλή αισθητική και δίνουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην όψη του κτιρίου. Επιπροσθέτως, δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουμε το φως στον εσωτερικό χώρο και αποτελούν ιδανική λύση για μπαλκόνι με περιορισμένο χώρο, που δεν χωράει να ανοίξουν παντζούρια.

Ξυλεία  Dark Red Meranti  Α ποιότητας.

Κουτιά από μασίφ ξυλεία ή κόντρα πλακέ θαλάσσης.

Οδηγοί από μασίφ ξύλο.

Κίνηση με ηλεκτρικό μοτέρ.

Κατασκευή κατά παραγγελία σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε έργου.

Ρολά αλουμινίου interSCALA,  προσφέρονται και σε βαρέως τύπου για μεγαλύτερα ανοίγματα. Ρυθμίζουν το φως που φτάνει στο εσωτερικό του χώρου μας,  όπως και τα ξύλινα ρολά και λειτουργούν χειροκίνητα ή ηλεκτρικά. Αποτελούν μια οικονομική λύση σε αντικατάσταση των ξύλινων ρολών ή των ξύλινων παντζουριών.

Κουτιά & Οδηγοί από αλουμίνιο, που μπορούν να παραδοθούν σε απομίμηση ξύλου ή να βαφούν σε RAL απόχρωση που θα επιλέξετε.

Κίνηση χειροκίνητα ή με ηλεκτρικό μοτέρ.

Αυτοματισμοί ρολών για τα ξύλινα και τα ρολά αλουμινίου.  Προτείνουμε τη χρήση ασύρματων αυτόματων μηχανισμών Somfy  που θα σας επιτρέπουν να χειρίζεστε  το ρολό με μεγαλύτερη ευκολία (προγραμματισμός, τηλεχειρισμός και από απόσταση).

  • Αυτόματες ρυθμίσεις ορίων
  • Ανίχνευση εμποδίων