Ποιοι ειμαστε

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Με 58+ χρόνια εμπειρίας, δραστηριοποίηση σε 19 χώρες και 18.000 ολοκληρωμένα projects  συνεχίζουμε δυναμικά και δημιουργικά στις νέες προκλήσεις που μας προσφέρει το μέλλον.

Από το 1964 δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των κατασκευών με αντικείμενο την παραγωγή δομικών υλικών με βάση το ξύλο το μέταλλο και το γυαλί. Η δραστηριότητά μας ξεκίνησε με την ξύλινη σκάλα εσωτερικού χώρου και στη συνέχεια γύρω στο 1989 εντάξαμε στην παραγωγή μας το ξύλινο εξωτερικό κούφωμα Γερμανικού τύπου και λίγο αργότερα το ξύλινο δάπεδο.

Στόχος μας είναι να διατηρούμε την ηγετική θέση που κατέχουμε, προσφέροντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας.

58+

Xρόνια Eμπειρίας

Τι προσφερουμε

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε την Ιστορία μας

Περισσότερα

η παραγωγικη διαδικασια

Ανακαλύψτε τη παραγωγική διαδικασία

Περισσότερα

εισαι επαγγελματιασ;

Ελάτε σε επικοινωνία

Περισσότερα

ο ομιλοσ μασ

Ανακαλύψτε τον όμιλο μας

Περισσότερα

Σήμερα η interSCALA κατέχει πρωτεύουσα θέση στο χώρο της και η θεαματική της άνοδος είναι αποτέλεσμα της αυστηρά ελεγχόμενης παραγωγής όσον αφορά τις προδιαγραφές των πρώτων υλών, του τρόπου κατασκευής και της εμφάνισης καθώς επίσης και των μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας CNC.

Συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας, εξελίσσοντας τη δουλειά μας, εντάσσοντας νέα μοντέλα, εμπλουτίζοντας με νέα υλικά. Ακολουθούμε τις διαδικασίες χωρίς να κάνουμε έκπτωση στη δημιουργικότητα. Δείχνουμε απόλυτο σεβασμό στην αρχιτεκτονική παράδοση και ακολουθούμε τους νόμους της τέχνης και της επιστήμης.

Προγραμματιστε την επισκεψη σας

BLOG & ΝΕΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ