ανακαλυψτε

ΔΑΠΕΔΑ

Στον τομέα των δαπέδων η interSCALA παράγει και διανείμει προ-γυαλισμένα ξύλινα μασίφ και ξύλινα πολυστρωματικά δάπεδα εσωτερικού και ξύλινα μασίφ δάπεδα εξωτερικού χώρου.

Έχοντας αυστηρά κριτήρια ποιότητας και αισθητικής ανοίγει το δρόμο, με πρωτοποριακά προϊόντα,  επαναστατικές οικολογικές βαφές και βαφές λαδιού μεγάλης αντοχής, ιδιαίτερες τεχνοτροπίες και κατά παραγγελία διατομές.

Επειδή ένα από τα βασικά αντικείμενα μας είναι ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η τοποθέτηση premium σκάλας κατά παραγγελία, ένα μεγάλο κομμάτι των παραγγελιών μας σε δάπεδο, αφορούν το συνδυασμό των αποχρώσεων του δαπέδου με τις αποχρώσεις της σκάλα.  Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε τη σκάλα και ξύλινο δάπεδο σας μασίφ ή πολυστρωματικό με την ίδια τεχνοτροπία και την ίδια βαφή σε βερνίκι ή λάδι.

Για τον εσωτερικό χώρο η βασική ξυλεία που προτείνεται είναι η Ευρωπαϊκή Δρυς και μπορεί να παραδοθεί σε μασίφ δάπεδο ή πολυστρωματικό δάπεδο με 4mm μασίφ δρυς στην επιφάνεια.

Ανάλογα το ύφος που επιλέγει ο πελάτης για την εικόνα της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου, η ξυλεία κόβετε έτσι ώστε να παρουσιάζει ισόβενη, φαρδύβενη ή μικτή εικόνα, με ή χωρίς ρόζους μεγαλύτερους ή μικρότερους.

Για τον εξωτερικό χώρο η βασική ξυλεία που προτείνουμε είναι το thermowood.  Η ξυλεία thermowood είναι αποτέλεσμα θερμικής επεξεργασίας που γίνεται σε 3 φάσεις με υψηλή θερμοκρασία ξήρανσης με ζέστη και ατμό και στη συνέχεια με ψύξη και ύγρανση (thermally midified wood). 

Αποτέλεσμα  είναι  να  αυξηθεί  η  σταθερότητα  του  σε  καταστάσεις  αλλαγής  υγρασία    και  να  βελτιωθούν οι θερμομονωτικές του ιδιότητες.   Τα  οφέλη  είναι  σταθερότητα (απορροφά  υγρασία  και  δε  χάνει  υγρασία)  οπότε  δεν  έχουμε  στρέβλωση,  ραγάδωση  και  διαστασιακές  μεταβολές,  αντοχή  στο  χρόνο  (αύξηση  της  βιολογικής  αντοχής εξαιτίας της διάσπασης της κυτταρικής δομής)