Ξύλινες Σκάλες


Η interSCALA κατασκευάζει σκάλες εσωτερικού χώρου και πιο συγκεκριμένα ξύλινες σκάλες, μεταλλικές σκάλες (inox), γυάλινες σκάλες ή και συνδυασμό αυτών.

Η εταιρία κατασκευάζει μικρές και μεγάλες σκάλες πάντα κατόπιν παραγγελίας οι οποίες τροποποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου και τις απαιτήσεις του πελάτη. Μετά τη λήψη των τελικών μέτρων στο χώρο, η εταιρία αναλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή της σκάλας, σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης.

Για τις ξύλινες σκάλες χρησιμοποιούνται Σουηδικό Πεύκο, Ευρωπαϊκή Οξιά, Σλαβονική Δρύς, Αμερικανική Δρύς, Αφρικανικό Ιρόκο, και Ινδονησιακό Τικ.

Η επιλογή και η προμήθεια της ξυλείας καθώς και των υπολοίπων υλών, γίνεται κάτω από τους αυστηρούς κανονισμούς που επιβάλει το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, με τους οποίους εξασφαλίζεται η χρήση προδιαγεγραμμένων υλικών άριστης ποιότητας.

Η ξυλεία πριν την κατεργασία της, υποβάλλεται σε διαδικασία ξήρανσης και απομυκητοποίησης με απόλυτα οικολογικές μεθόδους, χωρίς την χρήση χημικών σκευασμάτων.

Κάθε σκάλα διακρίνεται από το άψογο φινίρισμα και την προσεγμένη εργασία που χαρακτηρίζει κάθε λεπτομέρειά της. Η ομαδοποίηση της τεράστιας ποικιλίας σχεδίων σε μοντέλα, διευκολύνει στην επιλογή της κατάλληλης σκάλας, χωρίς να περιορίζει στο ελάχιστο την τελική σχεδίαση, η οποία διαφοροποιείται σύμφωνα με τις προτημήσεις του αγοραστή.ΣΚΑΛΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ
ΣΚΑΛΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ
ΣΚΑΛΕΣ HI-LINE
ΣΚΑΛΕΣ ΣΟΦΙΤΑΣ
ΣΚΑΛΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ
ΣΚΑΛΑ ΚΥΚΝΟΣ
ΣΚΑΛΑ ΚΟΧΛΙΑΣ
ΣΚΑΛΑ ΡΟΜΦΑΙΑ
ΣΚΑΛΑ ΓΛΥΠΤΟ
ΣΚΑΛΑ ΡΟΤΟΝΤΑ
ΣΚΑΛΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ
ΣΚΑΛΕΣ ELEGANCE
ΣΚΑΛΕΣ ELEGANCE PLUS
ΞΥΛΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΟΥ
ΞΥΛΙΝΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΣΚΑΛΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ
ΣΚΑΛΕΣ CLUB
ΣΚΑΛΕΣ TRENDY
ΣΚΑΛΕΣ NAVY
ΣΚΑΛΕΣ BUSSINES
ΣΚΑΛΕΣ WINGS
ΣΚΑΛΕΣ AVION
ΣΚΑΛΕΣ DAIOS
ΣΚΑΛΕΣ RIVA
ΣΚΑΛΕΣ Κ-ΙΝΟΧ
ΣΚΑΛΕΣ VIP
ΣΚΑΛΑ ΔΙΑΤΡΗΤΗ
ΣΚΑΛΕΣ ΜΕ ΑΞΟΝΑ
ΣΚΑΛΕΣ VISTA
ΣΚΑΛΕΣ CAPRICORN
ΣΚΑΛΕΣ ΙΝΟΧ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΟΥ
ΣΚΑΛΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ
ΣΚΑΛΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ