Μεταλλικά πλαϊνά

Η στήριξη των πατημάτων σε δύο πλαϊνά ή σε μεταλλικό εξωτερικό πλαϊνό και μεταλλικό άξονα, μπορεί να έχει πολλές εφαρμογές και να καλύψει τις απαιτήσεις σας με μεγάλη ποικιλία μοντέλων.
Τα πλαϊνά μπορούν να είναι ίσια ή σκαλοκομένα στη μία ή και στις δύο πλευρές. Η κάθε μία από αυτές τις επιλογές προσφέρει πολλαπλάσιες εικόνες ώστε να προσεγγίσετε το αποτέλεσμα που ονειρευτήκατε. Τα πάχη των πλαϊνών μπορεί να είναι από 5mm έως 100mm. Στο κέντρο της σκάλας μπορεί να έχει μεταλλικό κεντρικό άξονα Ø160mm.
Μία σειρά από πολλά διαφορετικά υλικά και αποχρώσεις, θα αυξήσουν με γεωμετρική πρόοδο τη γκάμα των επιλογών σας.
Τα σκαλοπάτια μπορούν να είναι επικαθήμενα ή χωνευτά ανάλογα με το σχέδιο του πλαϊνού. Η επιλογή των πατημάτων μπορεί να είναι :
• από μασίφ αντικολλητή ξυλεία, της επιλογής σας πάχους 42mm,
• από μέταλλο ή ανοξείδωτο
• από γυαλί Triplex (διάφανα ή χρωματιστά) πάχους 30mm.
• από CorienΥπάρχουν πολλές προτάσεις για την κάλυψη του κλιμακοστασίου ή της περίφραξης της σκάλας σας.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΟΥ & ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΟΡΟΦΟΥ
Μεταλλικό κάγκελο κλιμακοστασίου με ορθοστάτες ηλεκτροστατικά βαμμένους ή ανοξείδωτους σε διάφορα σχέδια. Ανάμεσα ή δίπλα στους ορθοστάτες, ανάλογα με το σχέδιο, υπάρχουν ανοξείδωτα σωληνάκια Φ12 και κουπαστή Φ50 ανοξείδωτη ή ξύλινη. Τα εξαρτήματα στήριξης της κουπαστής και των Φ12 είναι επιχρωμιωμένα. Ο ανοξείδωτος χάλυβας των προϊόντων μας είναι ποιότητος 304. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης των κάγκελων είτε επάνω στα πατήματα είτε στο πλάι της σκάλας.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΟΡΟΦΟΥ
Γυάλινη περίφραξη κλιμακοστασίου με τζάμι triplex-sekurit 5/5 ή sekurit 10mm, με ή χωρίς κουπαστή. Η κουπαστή μπορεί να είναι ανοξείδωτη ή ξύλινη, σε μασίφ ξυλεία της επιλογής σας, σε διάφορα σχέδια. Η τοποθέτησή του γυαλιού μπορεί να γίνει στο πλάι της σκάλας με την χρήση πλανάρ είτε επάνω στα πατήματα όταν αυτό τοποθετείται ανάμεσα σε μεταλλικούς ή ξύλινους ορθοστάτες και παπάδες με την χρήση πιάστρας.

SHARE

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ