Η Εταιρία


Η INTERSCALA είναι μια συνεχώς ανερχόμενη δύναμη, με αντικείμενο την παραγωγή δομικών υλικών με βάση το ξύλο, το μέταλλο και το γυαλί.

Σήμερα η εταιρία κατέχει πρωτεύουσα θέση στο χώρο της και η θεαματική της άνοδος είναι αποτέλεσμα της αυστηρά ελεγχόμενης παραγωγής όσον αφορά τις προδιαγραφές των πρώτων υλών, του τρόπου κατασκευής και της εμφάνισης καθώς επίσης και των μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας (CNC).

Η παραγωγή της εταιρίας χωρίζεται στα παρακάτω τμήματα :

  • Την interscala που έχει σαν βασικό αντικείμενο έτοιμες και ημιέτοιμες σκάλες εσωτερικού χώρου και πάνελς.

  • Την interscala velko που κατασκευάζει έτοιμα και ημιέτοιμα ξύλινα θερμοηχομονωτικά κουφώματα γερμανικής τεχνολογίας, εσώπορτες, εξώπορτες και τρικολλητές διατομές.

  • Την interscala floor που παράγει και διακινεί στην αγορά ξύλινα και συνθετικά δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

  • Την πριστή ξυλεία, το εργοστάσιο ξυλείας που συνδυάζει την βαθιά γνώση του ξύλου με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες επεξεργασίας του, προκειμένου να ενισχυθούν τα χαρακτηριστικά του.

  • Τα πέλλετ που αποτελούν ένα είδος στερεού φυσικού βιολογικού καυσίμου και είναι 100% φυσικό προϊόν.

  • Το ihouse που είναι ένα σύστημα δόμησης βασισμένο σε μεταφερόμενες και στοιχειοθετούμενες στεγαστικές μονάδες πολυτελείας.

  • Την iTem Unique που είναι μια νέα γραμμή παραγωγής χρηστικών αντικειμένων με βάση το ξύλο, προσεκτικά σχεδιασμένα για να συναντάνε τις πιο υψηλές απαιτήσεις.
Από το 2008 η εταιρία παράγει στις εγκαταστάσεις της στο Γευγελή πριστή ξυλεία οξιάς και δρυός. Υπάρχει δυνατότητα άτμισης, ξήρανσης, διαλογής ποιοτήτων και παραγωγής ημιέτοιμων προϊόντων ξύλου για χρήση σε δομικά υλικά καθώς και για την επιπλοποιία. τα υπολείμματα της παραγωγής είναι ποιοτική στέγνη ξυλεία από την οποία παράγει πελλετ υψηλής θερμαντικής ικανότητας.

Ήδη από το 2009 η εταιρία παράγει πέλλετ αξιοποιώντας τα υπολείμματα της παραγωγής της.

Με την αύξηση της παραγωγής σε ημιέτοιμη ξυλεία για την αγορά της Κίνας, τα υπολείμματα της παραγωγής πολλαπλασιάζονται ενώ παράλληλα αυξάνεται η ζήτηση σε πέλλετ.

Έτσι η INTERSCALA προχωράει σε νέα επένδυση σε κτιριακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται δίπλα ακριβώς στην υφιστάμενη μονάδα στο Γευγελή και συγχρόνως προχωρεί και σε αγορά νέας αυτόματης γραμμής παραγωγής πέλλετ.

Η νέα γραμμή παράγει πενταπλάσια ποσότητα πέλλετ πρώτης ποιότητας και δουλεύει σε 24ωρη βάση προσπαθώντας να καλύψει την συνεχώς αυξανομένη ζήτηση.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης για αγορά δομικών υλικών, με πολύ εύκολη πρόσβαση και χώρο παρκαρίσματος για τους πελάτες.

Εκθέτει όλη την γκάμα των προϊόντων της INTERSCALA και υποστηρίζεται από έμπειρους μηχανικούς της εταιρίας που είναι έτοιμοι να δώσουν λύσεις στις ανάγκες των πελατών.