Στόχος μας είναι το τελικό προϊόν που βγαίνει από την παραγωγή μας, αφ’ ενός να διακρίνεται για την μοναδικότητα και την ποιότητά του και αφ’ ετέρου να αναδεικνύει τις προσωπικές προτιμήσεις και επιλογές του ιδιοκτήτη.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ

Η μελέτη της κατασκευής ολοκληρώνεται από το Τεχνικό Γραφείο του εργοστασίου, άρτια καταρτισμένο που έχει και την ευθύνη της τήρησης των προδιαγραφών.
Παραλαμβάνει τον ηλεκτρονικό τεχνικό φάκελο από το κατάστημα με τις επιλογές και τις τελικές μετρήσεις και μελετά κάθε παραγγελία ξεχωριστά, για την αισθητική, την λειτουργικότητα και την εργονομία της.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
• Η αποθήκη έτοιμων διατομών της interSCALA μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ικανοποιητικούς χρόνους παράδοσης ακόμη και σε εποχές με υψηλή ζήτηση.
• Η ξήρανση της ξυλείας, προσφέρει πλήρη αδρανοποίηση και απομυκητοποίηση του ξύλου και είναι από τις σημαντικές προϋποθέσεις για μία διαχρονική κατασκευή.
• Με τη βοήθεια της τεχνολογίας σε όλες τις φάσεις της παραγωγής διασφαλίζουμε απόλυτη εφαρμογή, άψογη βαφή, σωστή προσαρμογή εξαρτημάτων.
• Τα προϊόντα μεταφέρονται αμπαλαρισμένα επάνω σε ειδικά διαμορφωμένες κλειστές παλέτες για την ασφαλή παράδοση στο έργο σας.
Την υψηλή ποιότητα κατασκευής εγγυάται ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος στην σε κάθε φάση της παραγωγής, που ακολουθεί πιστά κανονισμούς του συστήματος ποιότητας κατά ISO

Ο Όμιλος interSCALA είναι μια συνεχώς ανερχόμενη δύναμη, με αντικείμενο την παραγωγή προϊόντων και υποπροϊόντων με βάση το ξύλο και σε συνδυασμό με πρώτες ύλες όπως το μέταλλο και το γυαλί.

Κατέχει πρωτεύουσα θέση στο χώρο της και η θεαματική άνοδος οφείλεται στον πρωτότυπο σχεδιασμό στην αυστηρά ελεγχόμενη παραγωγή, στις υψηλές προδιαγραφές των πρώτων υλών, του τρόπου κατασκευής καθώς επίσης και στα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (CNC) που διαθέτει.

Ο Όμιλος κινείται πάντα στα πρότυπα της αειφορίας, παράγοντας με στόχο το καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το φυσικό περιβάλλον. Αξιοποιεί τους πόρους  με στόχο περισσότερη παραγωγή με μικρότερη δαπάνη πρώτης ύλης.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Η πιστοποιημένη ποιότητα ολοκληρώνεται με την άψογη τοποθέτηση.  Τα συνεργεία τοποθέτησης ξαφνιάζουν ευχάριστα με την τακτικότητα, την καθαριότητα και τον σεβασμό για τον χώρο στον οποίο εργάζονται.

Στην βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει η interSCALA, συμμετέχει και ο ίδιος ο πελάτης, ο οποίος καλείται στο τέλος των εργασιών να βαθμολογήσει την γενική εικόνα της επιχείρησης, την ικανοποίησή του από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, αλλά και να δώσει τις δικές του προτάσεις, οι οποίες αποτελούν πολύτιμο υλικό για την εξέλιξη της εταιρίας

Οι υπηρεσίες βεβαίως, δεν σταματούν στην τοποθέτηση και την παράδοση των προϊόντων. Εκτός από την εγγύηση, που συνοδεύει όλα τα προϊόντα, σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί, ανεξάρτητα από τα αίτια της δημιουργίας και από την φύση του, οι άνθρωποι της interSCALA, είναι πάντοτε διαθέσιμοι και πρόθυμοι να επέμβουν για να βοηθήσουν.