Ο Όμιλος interSCALA είναι μια συνεχώς ανερχόμενη δύναμη, με αντικείμενο την παραγωγή προϊόντων και υποπροϊόντων με βάση το ξύλο και σε συνδυασμό με πρώτες ύλες όπως το μέταλλο και το γυαλί.

Κατέχει πρωτεύουσα θέση στο χώρο της και η θεαματική άνοδος οφείλεται στον πρωτότυπο σχεδιασμό στην αυστηρά ελεγχόμενη παραγωγή, στις υψηλές προδιαγραφές των πρώτων υλών, του τρόπου κατασκευής καθώς επίσης και στα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (CNC) που διαθέτει.

Ο Όμιλος κινείται πάντα στα πρότυπα της αειφορίας, παράγοντας με στόχο το καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το φυσικό περιβάλλον. Αξιοποιεί τους πόρους  με στόχο περισσότερη παραγωγή με μικρότερη δαπάνη πρώτης ύλης.

  • interSCALA: έχει σαν βασικό αντικείμενο έτοιμες και ημιέτοιμες σκάλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου όπως και ξύλινα panels.
  • interSCALA velko: κατασκευάζει έτοιμα και ημιέτοιμα ξύλινα θερμοηχομονωτικά κουφώματα γερμανικής τεχνολογίας, εσώπορτες, εξώπορτες και τρικολλητές διατομές
  • interSCALA floor: παράγει και διακινεί στην αγορά ξύλινα δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
  • iHouse (www.ihouse.com.gr): ένα σύστημα δόμησης βασισμένο σε μεταφερόμενες και στοιχειοθετούμενες στεγαστικές μονάδες πολυτελείας
  • iTem Unique: μια νέα γραμμή παραγωγής χρηστικών αντικειμένων με βάση το ξύλο, προσεκτικά σχεδιασμένα για να συναντάνε τις πιο υψηλές απαιτήσεις
  • Power pellet: 100% φυσικό προϊόν που παράγουμε από το 2009 σε 24ωρη αυτόματη γραμμή παραγωγής pellet πρώτης ποιότητας. Ένα είδος στερεού φυσικού βιολογικού καυσίμου υψηλής θερμαντικής ικανότητας.  Στόχος να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα υπολείμματα ποιοτικής στεγνής ξυλείας που προκύπτουν από την επεξεργασία για την κατασκευή των βασικών προϊόντων στην παραγωγή μας.
  • Πριστή ξυλεία (www.matelen.com): από το 2008, μονάδα παραγωγής πριστής ξυλείας σε οξιά και δρύς στο Γευγελή, που συνδυάζει τη βαθιά γνώση του ξύλου με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες επεξεργασίας του, προκειμένου να ενισχυθούν τα χαρακτηριστικά του. Υπάρχει δυνατότητα άτμισης, ξήρανσης, διαλογής ποιοτήτων και παραγωγής ημιέτοιμων προϊόντων ξύλου για χρήση σε δομικά υλικά καθώς και για την επιπλοποιία..
  • Βιώσιμη ανάπτυξη: Αποδεχόμαστε και εφαρμόζουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις αρχές της Βιωσιμότητας. Υποστηρίζουμε την πλήρη αξιοποίηση των πρώτων υλών  στην παραγωγική μας διαδικασία με ελαχιστοποίηση των υπολειμμάτων.  Υποστηρικτές της  πράσινης διαφήμισης, φροντίζουμε να προωθούμε τα προϊόντα μας με ελάχιστο οικολογικό αποτύπωμα, χρησιμοποιώντας ως επί το πλείστων μη έντυπη διαφήμιση.
  • Η ομάδα μας: Βασική μας επιδίωξη είναι να παρέχουμε στους συνεργάτες μας συνεχή επιμόρφωση σε ένα ασφαλές και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον που αναγνωρίζει ηθικά και υλικά την συμβολή τους στο συλλογικό έργο. Οι συνεργάτες ενθαρρύνονται να διατυπώνουν προτάσεις και να εξελίσσουν διαδικασίες.  Δίνονται ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης σε όλους.