Ξύλινα Κουφώματα


Η interSCALA velko κατασκευάζει θερμομονωτικά ξύλινα κουφώματα Γερμανικής τεχνολογίας και ξύλινες πόρτες (εσωτερικές και εξώτερικές), σε παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια. Συγκεκριμένα τα ξύλινα κουφώματα είναι υαλοστάσια (παράθυρα και μπαλκονόπορτες συρόμενα ή σταθερά), παντζούρια και ρολά (αλουμινίου και ξύλινα).
Τα είδη ξυλείας που χρησιμοποιούνται είναι Μαλαισιανό Meranti, Αφρικανικό Iroko, Σουηδικό Πεύκο, Σλοβανική Δρύς, Αμερικάνικη Δρύς και Ινδονησιακό Teak. Σε ορισμένα μοντέλα από εσωτερικές πόρτες χρησιμοποιούνται παράγωγα ξυλείας (MDF), επενδυμένα με καπλαμάδες φυσικούς ή τεχνικούς, από ξυλείες συμβατικές ή και εξωτικές.
Η ξυλεία υποβάλλεται σε διαδικασία ξήρανσης και απομυκητοποίησης με απόλυτα οικολογικές μεθόδους, χωρίς την χρήση χημικών σκευασμάτων. Ακολουθεί η διαδικασία που αφορά την παραγωγή τρικολλητής ξυλείας, για την αποτροπή σκεβρωμάτων, σχισιμάτων και αλλοιώσεων της μορφής του κουφώματος.
Τα εξωτερικά κουφώματα της interSCALA velko ανταποκρίνονται άριστα στις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τους δείκτες ασφαλείας, θερμοηχομόνωσης και ποιότητας.
Τα υαλοστάσια (κουφώματα) κατασκευάζονται από διατομή ξυλείας 68Χ82mm, σε δύο τύπους :
α) Την σειρά 68/2 που φέρει δύο περιμετρικά λάστιχα στεγανοποίησης, υαλοπίνακες πάχους 24mm Ευρωπαϊκής προέλευσης και με δυνατότητα τοποθέτησης επικαθήμενου παντζουριού.
β) Την σειρά 68/3 που φέρει τρία περιμετρικά λάστιχα στεγανοποίησης, εκ των οποίων τα δύο είναι μαγνητικά, υαλοπίνακες πάχους 29mm Ευρωπαϊκής προέλευσης και με δυνατότητα τοποθέτησης παντζουριού εσωτερικά σε πατούρα. Το πηχάκι υαλοστασίου διατίθεται σε ένα κλασσικό και δύο μοντέρνα σχέδια.

Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται στα κουφώματα είναι Γερμανικής κατασκευής, με 10ετή εγγύηση καλής λειτουργίας που συνδυάζουν λειτουργικότητα και ομορφιά, σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Οι εξώπορτες και οι εσώπορτες (κουφωματα) προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και συνδυασμών ανάλογα με την διακόσμηση του χώρου. Υπάρχουν λύσεις για μοντέρνες και κλασσικές κατασκευές αλλά και για κατοικίες που βρίσκονται στην διαδικασία της αναπαλαίωσης.
Για τις εξωτερικές πόρτες διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων από μασίφ ξυλεία, με προτάσεις για κάθε αρχιτεκτονικό στυλ. Ο ειδικός σχεδιασμός τους και τα άριστης ποιότητας υλικά, προσφέρουν μεγάλη αντοχή στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, την υγρασία, καθώς και στις καταπονήσεις που προέρχονται από έντονες αντιθέσεις μεταξύ του εξωτερικού περιβάλλοντος, με τον εσωτερικό χώρο των κτιρίων.
Οι εσωτερικές πόρτες διακρίνονται από το άψογο φινίρισμά τους και από την προσεγμένη εργασία που χαρακτηρίζει κάθε λεπτομέρειά της. Η ομαδοποίηση της τεράστιας ποικιλίας μοντέλων σε "σειρές", διευκολύνει στην επιλογή της κατάλληλης εσώπορτας σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αγοραστή.ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ
ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ
ΡΟΛΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
ΡΟΛΑ ΞΥΛΙΝΟ
ΡΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ECUADOR
ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΣΚΑΛΙΣΤΕΣ
ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ LASER
ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ
ΕΣΩΠΟΡΤΕΣ QUADRA
ΕΣΩΠΟΡΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΕΣΩΠΟΡΤΕΣ FUTURA
ΕΣΩΠΟΡΤΕΣ NUVOLA
ΕΣΩΠΟΡΤΕΣ MINIMALE LEGNO
ΕΣΩΠΟΡΤΕΣ LASER
ΕΣΩΠΟΡΤΕΣ ΕΨΙΛΟΝ
ΕΣΩΠΟΡΤΕΣ ΜΟΥΡΑΝΟ
ΕΣΩΠΟΡΤΕΣ ΑΛΦΑ
ΕΣΩΠΟΡΤΕΣ ΗΜΙΜΑΣΙΦ
ΕΣΩΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣΙΦ
ΕΣΩΠΟΡΤΕΣ MINIMALE VETRO