Ξύλινα Δάπεδα


Η interSCALA floor παράγει και διακινεί στην Ελληνική αλλά και στην Ευρωπαϊκή αγορά ξύλινα δάπεδα, συνθετικά (laminate) δάπεδα και μηχανικά δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Η επιλογή των δαπέδων interSCALA γίνεται με τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητος και αισθητικής, με συγκεκριμένες προδιαγραφές και πιστοποιητικά προελεύσεως από τους πιο μεγάλους κατασκευαστικούς οίκους του κόσμου.

Στόχος μιας γενικότερης προσπάθειας, είναι η συγκέντρωση στις τεράστιες αποθήκες μας, από ξύλινα πατώματα, κατασκευασμένων με διάφορες τεχνολογίες, με συμβατικά αλλά και εξωτικά είδη ξύλων, με διαφορετικές μεθόδους βαφής σε ποικιλία αποχρώσεων, ώστε να ικανοποιηθούν οι προτιμήσεις και των πλέον απαιτητικών πελατών.

Η interSCALA ανοίγει το δρόμο της Ελληνικής αγοράς, με πρωτοποριακά προϊόντα, όπως προβερνικωμένα δάπεδα με εύκολα και γρήγορα συστήματα τοποθέτησης ιδανικά για ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων και επαναστατικές βαφές λαδιού, απόλυτα οικολογικές από φυτικές πρώτες ύλες που αποδίδουν βελούδινη επιφάνεια εξαιρετικής αντοχής και δυνατότητα τοπικής αποκατάστασης ζημιών, χωρίς σημάδια. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε κάποιες από τις ιδιαίτερες ποικιλίες ξυλείας όπως Δρυς Σλαβονίας (δρυινα δάπεδα), Αφρικανική τριανταφυλλιά (Bubinga), Goia Bao, Keranji, Bilinga, Teak Ινδονησίας, Wenge κ.α.

Παρά την μεγάλη ποικιλία δαπέδων που συγκεντρώνει από τους ανά τον κόσμο σχεδιαστές, η interSCALA διαθέτει το δικό της τμήμα παραγωγής πατωμάτων, όπου κατασκευάζονται εντυπωσιακά ξύλινα δάπεδα (διακοσμητικά), απίστευτης υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Η υλοτομία γίνεται προγραμματισμένα και ελεγχόμενα χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στο περιβάλλον.

Παράλληλα διατίθεται και μια ολοκληρωμένη σειρά βοηθητικών υλικών όπως σοβατεπί, καδρόνια, φύλλα OSB και κόντρα πλακέ, υποστρώματα πολυεθυλαινίου, βερνίκια, λάδια, κόλλες, βύσματα διαστολής, προφίλ αλουμινίου φινιρίσματος, ροζέτες για σωλήνες θερμαντικών σωμάτων κ.α. με σκοπό την άριστη υποστήριξη της τοποθέτησης του δαπέδου.

Τέλος η interSCALA αναλαμβάνει την τοποθέτηση με δικά της συνεργεία, εξοπλισμένα με νέας γενιάς μηχανήματα τοποθέτησης και φινιρίσματος των δαπέδων και παρέχει εγγύηση, τόσο για τα δαπεδα, όσο και για την τοποθέτησή τους.TEAK
ΔΡΥΣ
ΔΕΣΠΟΤΑΚΙ
ΠΕΥΚΟ
WENGE
ΓΚΡΑΠ
ΟΞΙΑ
MAONI
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΡΥΣ
ΔΡΥΣ ΣΛΑΒΟΝΙΑΣ
TEAK
WENGE
IROKO
MERBAU
KEMPAS
DUSSIE
BANGKIRAI
TEAK